Travelodge Lincoln Thorpe On The Hill din Lincoln

A46, Newark / Lincoln Road, Thorpe On The Hill

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Travelodge Lincoln Thorpe On The Hill.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în Lincoln. Cele 52 unități de cazare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Travelodge Lincoln Thorpe on the Hill s-a bucurat de renovare în anul 2016. Cei care stau la această reşedinţă pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această proprietate. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Există o parcare la Travelodge Lincoln Thorpe on the Hill. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Travelodge Lincoln Thorpe On The Hill 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Lincoln?

1. Robin Hood (Doncaster / Sheffield, Marea Britanie)

42 km

2. Humberside (Humberside, Marea Britanie)

48 km

3. East Midlands (Nottingham, Marea Britanie)

60 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp