Travelodge Dundee Strathmore Avenue din Dundee

296A Strathmore

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Travelodge Dundee Strathmore Avenue.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în Dundee. Reşedinţa dispune de un total de 68 camere de oaspeți. Travelodge Dundee Strathmore Avenue a fost complet renovat în anul 2016. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Travelodge Dundee Strathmore Avenue oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Travelodge Dundee Strathmore Avenue. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Există o parcare la Travelodge Dundee Strathmore Avenue. Această unitate de cazare are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Această reşedinţă oferă o gamă deosebită de opţiuni de luat masa pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tuturor oaspeţilor. Unele dintre aceste servicii ale Travelodge Dundee Strathmore Avenue pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Travelodge Dundee Strathmore Avenue 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Dundee?

1. Airport (Dundee, Marea Britanie)

3 km

2. Edinburg (Edinburgh, Marea Britanie)

62 km

3. Dyce (Aberdeen, Marea Britanie)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp