Travelodge Carlisle Todhills din Carlisle

M6 Southbound Todhills

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Travelodge Carlisle Todhills.

Detalii cazare

Incinta numără 40 unități de cazare primitoare. Travelodge Carlisle Todhills a fost complet recondiţionat în anul 2016. Travelodge Carlisle Todhills include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Travelodge Carlisle Todhills oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există camere în care călătorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Travelodge Carlisle Todhills furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Această unitate de cazare a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Travelodge Carlisle Todhills 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Carlisle?

1. Carlisle (Carlisle, Marea Britanie)

10 km

2. International (Newcastle, Marea Britanie)

80 km

3. Barrow In Furness (Barrow In Furness, Marea Britanie)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp