Travelodge Aberdeen din Aberdeen

BRIDGE STREET, 9

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Travelodge Aberdeen.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este situat în Aberdeen. Situată la 8 metri de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Există stații de transport în comun la doar câțiva pași. Unitatea de cazare este la 200 metri de port. Cele 97 camere primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Această reşedinţă a fost restructurată în anul 2016. Proprietatea oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Unitățile de cazare includ facilităţi pentru copii, precum paturi suplimentare, dacă acestea sunt necesare. Călătorii vor putea să guste o gamă variată de specialităţi culinare atrăgătoare, care vin în întâmpinarea nevoilor fiecărui tip de călător. Unele dintre aceste servicii ale Travelodge Aberdeen pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Travelodge Aberdeen 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Aberdeen?

1. Dyce (Aberdeen, Marea Britanie)

8 km

2. Airport (Dundee, Marea Britanie)

95 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?