Travancore Court-By Spree din Kochi

39/2425B,WARRIAM ROAD,KOCHI MAHATMA GANDHI ROAD

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Travancore Court-By Spree.

Detalii cazare

Travancore Court Hotel cu cele 4 stele vă oferă comfort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Kochi. Acest hotel are totul ce v-ați dori pentru un sejur cât mai comfortabi. Personalul vă urează bun venit cu ospitalitate și vă ghidează când sunteți la Travancore Court Hotel. Relaxați-vă în camerele de oaspeți confortabile, dintre care unele oferă televizor ecran plat, telefon în baie, băuturi gratuite întâmpinare, aşternuturi, vestiar. Pentru a spori gradul de satisfacție a oaspeților, hotelul oferă facilități de recreere cum ar fi cadă fierbinte, centru de fitness, saună, piscină exterioară, spa. O atmosferă de ospitalitate și un serviciu excelent este ceea la ce vă puteți aștepta în timpul sejurului dvs. la Travancore Court Hotel.

Nume cazare de la furnizor: Travancore Court-By Spree 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kochi?

1. Kochi (Kochi, India)

23 km

Care sunt conditiile de intrare in India?