Toyoko Inn Tsuruga Ekimae din Fukui

SHIROGANE-CHO, TSURUGA,5-20, FUKUI

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Toyoko Inn Tsuruga Ekimae.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Tsuruga, Toyoko Inn Tsuruga Ekimae vă promite o vizită minunată și relaxantă. Acest loc de cazare oferă o gamă largă de facilităţi pentru a face din sejurul dvs. o experienţă plăcută. Personalul vă urează bun venit cu ospitalitate și vă ghidează când sunteți la Toyoko Inn Tsuruga Ekimae. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi televizor ecran plat, acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat, birou. Atmosfera pacifică a hotelului se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care sunt masaj. Pentru un serviciu de încredere și un personal profesionist, Toyoko Inn Tsuruga Ekimae vă îndeplinește la maxim gusturile.

Nume cazare de la furnizor: Toyoko Inn Tsuruga Ekimae 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Fukui?

1. Komatsu (Komatsu, Japonia)

88 km

2. Komaki Afb (Nagoya, Japonia)

88 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?