Toyoko Inn Osaka Taniyon Kousaten din Osaka

TANI-MACHI, CHUO-KU OSAKA,4-11-1, OSAKA

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Toyoko Inn Osaka Taniyon Kousaten.

Detalii cazare

Toyoko Inn Osaka Taniyon Kousaten cu cele 2.5 stele vă oferă comfort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Osaka. Acest loc de cazare oferă o gamă largă de facilităţi pentru a face din sejurul dvs. o experienţă plăcută. Folosiți cu curaj facilitățile hotelului, cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, Wi-Fi în zone publice, ziare, servicii spălătorie, curăţătorie uscată. Conceput și decorat ca oaspeții să se simtă ca și acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat, încălzire. Accesul la masaj hotelului va mări satisfacția sejurului dvs. Pentru un serviciu de încredere și un personal profesionist, Toyoko Inn Osaka Taniyon Kousaten vă îndeplinește la maxim gusturile.

Nume cazare de la furnizor: Toyoko Inn Osaka Taniyon Kousaten 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Osaka?

1. Itami (Osaka, Japonia)

13 km

2. Kobe (Osaka, Japonia)

26 km

3. Kansai Intl (Osaka, Japonia)

36 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?