Toyoko Inn Nishitetsu Kurume-Eki Higashi-Guchi din Fukuoka

TENJIN-MACHI, KURUME,3-93-4, FUKUOKA

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Toyoko Inn Nishitetsu Kurume-Eki Higashi-Guchi.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Kurume, Toyoko Inn Nishitetsu Kurume-eki Higashi-guchi vă promite o vizită minunată și relaxantă. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. Personalul vă urează bun venit cu ospitalitate și vă ghidează când sunteți la Toyoko Inn Nishitetsu Kurume-eki Higashi-guchi. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi televizor ecran plat, camere nefumători, aer condiţionat, încălzire, serviciu trezire dimineața. Distracțivă în facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi masaj. Comoditatea și comfortul face ca Toyoko Inn Nishitetsu Kurume-eki Higashi-guchi să fie alegerea perfectă pentru sejurul dvs. în Kurume.

Nume cazare de la furnizor: Toyoko Inn Nishitetsu Kurume-Eki Higashi-Guchi 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Fukuoka?

1. Fukuoka (Fukuoka, Japonia)

2 km

2. Saga Airport (Saga, Japonia)

48 km

3. Iki (Iki, Japonia)

60 km

4. Kokura (Kita Kyushu, Japonia)

63 km

5. Nagasaki (Nagasaki, Japonia)

86 km

6. Ube (Ube, Japonia)

87 km

7. Kumamoto (Kumamoto, Japonia)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?