Toyoko Inn Niigata Furumachi din Niigata

1168-2, Niigata

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Toyoko Inn Niigata Furumachi.

Detalii cazare

Opriți-vă la Toyoko Inn Niigata Furumachi să descoperiți minunile din Niigata. Locul de cazare pune la dispoziția dumneavoastră tot ceea ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil. Wi-Fi în zone publice, parcare auto, servicii spălătorie, lift, automat de vânzări sunt dispuse pentru delectarea oaspeților. Camerele de oaspeți confortabile asigură un bun somn nocturn, iar unele camere oferă televizor ecran plat, camere nefumători, aer condiţionat, încălzire, birou. Atmosfera liniștită de la locul de cazare se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care includ masaj. Toyoko Inn Niigata Furumachi combină ospitalitatea caldă cu o ambianță plăcută pentru a face sejurul dumneavoastră în Niigata de neuitat.

Nume cazare de la furnizor: Toyoko Inn Niigata Furumachi 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Niigata?

1. Niigata (Niigata, Japonia)

6 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?