Toyoko Inn Miyazaki Ekimae din Miyazaki

OIMATSU, MIYAZAKI,2-2-31, MIYAZAKI

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Toyoko Inn Miyazaki Ekimae.

Detalii cazare

Toyoko Inn Miyazaki Ekimae este convenabil situat în zona populară Miyazaki Centru oraş. Pentru oaspeții săi locul de cazare oferă o gamă largă de servicii și dotări proiectate să vă asigure confort și comoditate. WiFi gratuit în toate camerele, Wi-Fi în zone publice, servicii spălătorie, lift, automat de vânzări sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, covoare, umidificator, oglindă, papuci. Accesul la masaj de la locul de cazare va mări satisfacția sejurului dumneavoastră deja excelent. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Miyazaki sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Toyoko Inn Miyazaki Ekimae.

Nume cazare de la furnizor: Toyoko Inn Miyazaki Ekimae 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Miyazaki?

1. Miyazaki (Miyazaki, Japonia)

4 km

2. Kagoshima (Kagoshima, Japonia)

68 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?