Toyoko Inn Kakegawa-Eki Shinkansen-Minami-Guchi din Shizuoka

KAMENOKOU, KAKEGAWA,1-4-17, SHIZUOKA

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Toyoko Inn Kakegawa-Eki Shinkansen-Minami-Guchi.

Detalii cazare

Situat ideal în zona Kakegawa, Toyoko Inn Kakegawa-eki Shinkansen-minami-guchi vă promite o vizită minunată și relaxantă. Oferind o varietate de servicii și facilități, locul de cazare vă pune la dispoziție toate cele necesare pentru un somn nocturn excelent. Staff-ul orientat spre deservire vă va întâmpina și vă va îndruma când veți fi la Toyoko Inn Kakegawa-eki Shinkansen-minami-guchi. Toate camerele sunt concepute și decorate pentru ca oaspeții să se simtă ca acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat, încălzire. Atmosfera liniștită de la locul de cazare se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care includ masaj. Toyoko Inn Kakegawa-eki Shinkansen-minami-guchi combină ospitalitatea caldă cu o ambianță plăcută pentru a face sejurul dumneavoastră în Shizuoka de neuitat.

Nume cazare de la furnizor: Toyoko Inn Kakegawa-Eki Shinkansen-Minami-Guchi 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shizuoka?

1. Mount Fuji (Shizuoka, Japonia)

27 km

2. Oshima (Oshima, Japonia)

91 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?