Toyoko Inn Kagoshima Chuo-Eki Higashi-Guchi din Kagoshima

CHUO-CHO, KAGOSHIMA,26-25, KAGOSHIMA

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Toyoko Inn Kagoshima Chuo-Eki Higashi-Guchi.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Staţia Kagoshima Chuo, Toyoko Inn Kagoshima Chuo-eki Higashi-guchi vă promite o vizită minunată și relaxantă. Acest loc de cazare oferă o gamă largă de facilităţi pentru a face din sejurul dvs. o experienţă plăcută. La hotel puteți găsi WiFi gratuit în toate camerele, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, săli de conferinţă şi petreceri, servicii spălătorie. Relaxați-vă în camerele de oaspeți confortabile, dintre care unele oferă televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat. Pentru a spori gradul de satisfacție a oaspeților, hotelul oferă facilități de recreere cum ar fi masaj. Personal prietenos, facilități extraordinare și proximitatea la tot ce poate oferi Kagoshima este un motiv întemeiat de ce să alegeți Toyoko Inn Kagoshima Chuo-eki Higashi-guchi pentru sejurul dvs.

Nume cazare de la furnizor: Toyoko Inn Kagoshima Chuo-Eki Higashi-Guchi 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kagoshima?

1. Kagoshima (Kagoshima, Japonia)

29 km

2. Miyazaki (Miyazaki, Japonia)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?