Toyoko Inn Atami Ekimae din Shizuoka

12-4 KASUGA-CHO, ATAMI,, SHIZUOKA

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Toyoko Inn Atami Ekimae.

Detalii cazare

Toyoko Inn Atami Ekimae este o alegere populară pentru turiști în orașul Shizuoka, fie că-l explorați sau sunteți doar în trecere. Oferind o varietate de servicii și facilități, locul de cazare vă pune la dispoziție toate cele necesare pentru un somn nocturn excelent. Facilități cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, Wi-Fi în zone publice, servicii spălătorie, curăţătorie uscată sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă delecta. Camerele de oaspeți sunt echipate cu toate facilitățile necesare ca să aveți un somn nocturn liniștit. În unele camere, oaspeții pot regăsi televizor ecran plat, acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat, încălzire. Bucurați-vă de masaj, înainte de a vă retrage în camera dumneavoastră pentru o binemeritată odihnă. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Shizuoka sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Toyoko Inn Atami Ekimae.

Nume cazare de la furnizor: Toyoko Inn Atami Ekimae 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shizuoka?

1. Oshima (Oshima, Japonia)

44 km

2. Haneda (Tokyo, Japonia)

80 km

3. Mount Fuji (Shizuoka, Japonia)

88 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?