Tonwa Resort Hotel din Khon Kaen

88/103 Lao Nadee Road. Naimuang Distric, Khon Kaen

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Tonwa Resort Hotel.

Detalii cazare

Tonwa Resort este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Khon Kaen. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. WiFi gratuit în toate camerele, parcare auto, room service, restaurant, servicii spălătorie sunt la dispoziția oaspeților, pentru a se bucura de acestea. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat, minibar, balcon/terasă. Accesul la grădină hotelului va mări satisfacția sejurului dvs. Indiferent de motivele vizitei dvs. în Khon Kaen, Tonwa Resort vă va face să vă simțiți acasă.

Nume cazare de la furnizor: Tonwa Resort 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Khon Kaen?

1. Khon Kaen (Khon Kaen, Thailanda)

7 km

Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?