Tombolo Talasso Resort din Livorno

via del Corallo, 3

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Tombolo Talasso Resort.

Detalii cazare

Amplasat în Livorno, acest hotel luxos este ideal pentru familii. Poziționată la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 15. 0 kilometru(i) de proprietate. Cele mai apropiate mijloace de transport public se află la doar câțiva pași de hotel. Proprietatea se află la 100 metri de cea mai apropiată plajă. Călătorii vor găsi aeroportul la 500 metri. Un total de 96 camere de oaspeți sunt disponibile în incintă. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Toți oaspeții care stau la această proprietate se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Tombolo Talasso Resort nu oferă paturi suplimentare la cerere. Având grijă de nevoile speciale ale oaspeţilor, Tombolo Talasso Resort dispune de o serie de unităţi de cazare accesibile cu scaune cu rotile. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot profita de parcare. null Salonul de luat masa serveşte feluri de mâncare somptuoase într-o atmosferă plină de eleganţă. Proprietatea dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. Este imposibil ca cineva să se plictisească în această proprietate graţie opţiunilor de divertisment pe care le are de oferit. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Tombolo Talasso Resort 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Livorno 2023?

Obiective turistice Livorno

Localitatea Florenta

Florenta

Regiunea Emilia Romagna

Shopping la San Marino

Localitatea Venetia

Veneţia cu barca

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Livorno?

1. Marina Di Campo (Elba Island, Italia)

52 km

2. Ampugnano (Siena, Italia)

57 km

3. Galileo Galilei (Pisa, Italia)

58 km

4. Corrado Baccarini (Grosseto, Franta)

62 km

5. Tassignano (Lucca, Italia)

71 km

6. Peretola (Florenta, Italia)

86 km

Care sunt conditiile de intrare in Italia?