Tivoli Sao Paulo Mofarrej din Sao Paolo

Sao Paolo, Sao Paulo, restul Braziliei, Brazilia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Tivoli Sao Paulo Mofarrej.

Detalii cazare

Acest hotel sofisticat se găsește în Sao Paulo - City. Situat la 100 metri de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. null Această reşedinţă a fost recondiţionată integral în anul 2016. Cei care stau la această reşedinţă pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Acest hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. La Tivoli Sao Paulo Mofarrej spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. nullVizitatorii sunt bineveniţi la această proprietate ecologică. Un serviciu de transfer este disponibil pentru comoditatea oaspeţilor. Acest hotel se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Reşedinţa oferă facilităţi de afaceri. Hotelul oferă servicii de întreţinere şi relaxare. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Tivoli Sao Paulo Mofarrej 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sao Paolo?

1. Congonhas (Sao Paolo, Brazilia)

6 km

2. Guarulhos Intl (Sao Paolo, Brazilia)

23 km

3. Viracopos (Sao Paolo, Brazilia)

78 km

4. Campinas Intl (Campinas, Brazilia)

78 km

Care sunt conditiile de intrare in Brazilia?