The Waterside House din Dublin

DONABATE ON THE BEACH

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Waterside House.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se află în Portmarnock. Situat la 2. 5 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 750 metru(i) de unitatea de cazare. Hotelul se află la 2. 5 kilometru(i) de principalele conexiuni de transport public. Unitatea de cazare se află la 10 metri de cea mai apropiată plajă. Oaspeții vor găsi aeroportul la 13. 0 kilometru(i). Un total de 35 dormitoare sunt disponibile la The Waterside House pentru confortul oaspeţilor. Hotelul include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeți. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. The Waterside House nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullExistă o parcare. Există un serviciu de transfer la aeroport extrem de convenabil pus la dispoziţie de unitate de cazare. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: The Waterside House 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Dublin?

1. Dublin International (Dublin, Irlanda)

10 km

Care sunt conditiile de intrare in Irlanda?