The Utopia Boutique din Windhoek

NELSON MANDELA ROAD, KLEIN, WINDHOEK,64-66, WINDHOEK

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Utopia Boutique.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se află în Windhoek. Cuibărit la 2. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Principalele zone de distracție se află la 2. 0 kilometru(i) de proprietate. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 40. 0 kilometru(i). Cele 21 camere de oaspeți primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această unitate de cazare a fost renovată integral în anul 2015. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. The Utopia Boutique nu oferă servicii de recepţie de 24 de ore. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. Oaspeţii care stau la acest hotel pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: The Utopia Boutique 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Windhoek?

1. Eros (Windhoek, Namibia)

4 km

2. Hosea Kutako Int'l (Windhoek, Namibia)

37 km

Care sunt conditiile de intrare in Namibia?