The Regency Hotel Sure Hotel Collection By Bw din Birmingham

STRATFORD ROAD, N/A 0 .

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Regency Hotel Sure Hotel Collection By Bw.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este situat în Birmingham. Acest hotel dispune de 111 camere de oaspeți. Această reşedinţă a fost construită în anul 1850. Unitatea de cazare oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Acest hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Această unitate de cazare nu oferă paturi suplimentare la cerere. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Acest hotel a fost conceput cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Opţiunile de luat masa disponibile vin să completeze în mod armonios şederea oaspeţilor. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Oferta de întreţinere şi relaxare de la hotel asigură servicii de primă clasă de revigorare şi destindere. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: The Regency Hotel Sure Hotel Collection By Bw 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Birmingham?

1. Birmingham (Birmingham, Marea Britanie)

8 km

2. Coventry (Coventry, Marea Britanie)

21 km

3. East Midlands (Nottingham, Marea Britanie)

57 km

4. London Oxford (Oxford, Marea Britanie)

70 km

5. Raf Station (Brize Norton, Marea Britanie)

71 km

6. Gloucestershire (Gloucester, Marea Britanie)

71 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?