The Raviz Kovalam din Kovalam

Beach Rd, TRIVANDRUM, KERALA

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Raviz Kovalam.

Detalii cazare

Numărul total de dormitoare este de 183. Spaţiile comune ale proprietăţii includ conexiune Wi-Fi la internet. Cei care stau în această clădire pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la The Leela Kovalam, A Raviz Hote. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Această proprietate este loială practicilor ecologice. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot ajunge cu uşurinţă la aeroport graţie serviciului de transfer care le este pus la dispoziţie. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Călătorii se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa al proprietăţii. Graţie gamei variate de facilităţi de întreţinere, cei care stau la această proprietate au posibilitatea să se răsfeţe pe parcursul şederii. Reşedinţa oferă un program de divertisment şi activităţi de petrecere a timpului liber pentru un plus de comoditate la îndemâna oaspeţilor. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: The Leela Kovalam, A Raviz Hote 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kovalam?

1. Thiruvananthapuram (Thiruvananthapuram, India)

10 km

Care sunt conditiile de intrare in India?