The Plaza Tallaght din Dublin

Belgard Road, 24

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Plaza Tallaght.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este localizat în Tallaght. Această proprietate oferă un total de 122 dormitoare. Acest hotel a fost recondiţionat în anul 2013. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Având în vedere că acest hotel dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Din nefericire, nu există dormitoare în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Cei care stau în această clădire și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Această proprietate a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . The Plaza Tallaght poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: The Plaza Tallaght 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Dublin?

1. Dublin International (Dublin, Irlanda)

17 km

Care sunt conditiile de intrare in Irlanda?