The Peerless Inn din Kolkata

JAWAHARLAL NEHRU ROAD, 12

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Peerless Inn.

Detalii cazare

Peerless Inn este convenabil situat în zona populară Centru oraş Calcutta. Deținând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca fiind unul confortabil. Staff-ul orientat spre deservire vă va întâmpina și vă va îndruma când veți fi la Peerless Inn. Toate camerele sunt concepute și decorate pentru ca oaspeții să se simtă ca acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, covoare, aşternuturi, vestiar, oglindă. Pentru a îmbunătăți sejurul oaspeților, locul de cazare oferă facilități de recreere cum ar fi centru de fitness. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Kolkata sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Peerless Inn.

Nume cazare de la furnizor: The Peerless Inn 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kolkata?

1. Subhas Chandra Bose (Kolkata, India)

13 km

Care sunt conditiile de intrare in India?