The Lotus Apartment Hotels-Venkatraman Street din Chennai

15, Venkatraman Street, T. Nagar, 15

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Lotus Apartment Hotels-Venkatraman Street.

Detalii cazare

Situat în Centru oraş Chennai, The Lotus Apartment Hotels - Venkatraman street este un loc perfect de plecare pentru a explora Chennai. Locul de cazare pune la dispoziția dumneavoastră tot ceea ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil. La locul de cazare puteți găsi 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, şemineu. Toate camerele sunt concepute și decorate pentru ca oaspeții să se simtă ca acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat, serviciu trezire dimineața. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Indiferent de motivele vizitei dumneavoastră în Chennai, The Lotus Apartment Hotels - Venkatraman street vă va face să vă simțiți pe loc ca acasă.

Nume cazare de la furnizor: The Lotus Apartment Hotels-Venkatraman Street 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Chennai?

1. Chennai (Chennai, India)

10 km

2. Tirupati (Tirupati, India)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in India?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp