The Franklin Boutique Hotel din Adelaide

92 Franklin Street, 92

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Franklin Boutique Hotel.

Detalii cazare

The Franklin Boutique Hotel este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Adelaide. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. La hotel puteți găsi WiFi gratuit în toate camerele, expres check-in/check-out, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, restaurant. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat, încălzire pentru a asigura o noapte liniștită. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi solar, grădină. O atmosferă de ospitalitate și un serviciu excelent este ceea la ce vă puteți aștepta în timpul sejurului dvs. la The Franklin Boutique Hotel.

Nume cazare de la furnizor: The Franklin Boutique Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Adelaide?

1. International (Adelaide, Australia)

5 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?