The Eton Hotel Shanghai din Shanghai

PUDONG AVENUE, PUDONG DISTRICT, 535

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Eton Hotel Shanghai.

Detalii cazare

The Eton Hotel Pudong este o alegere populară pentru turiști în orașul Shanghai, fie că-l explorați sau sunteți doar în trecere. Locul de cazare vă oferă o gamă largă de facilități și avantaje pentru ca dumneavoastră să petreceți momente cât mai plăcute. La locul de cazare puteți găsi 24-ore room service, securitate 24-ore, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap, depozitare bagaje. Camerele de oaspeți sunt echipate cu toate facilitățile necesare ca să aveți un somn nocturn liniștit. În unele camere, oaspeții pot regăsi televizor ecran plat, covoare, produse curăţare, rack pentru haine, aşternuturi. Accesul la centru de fitness, saună, piscină interioară, spa, masaj de la locul de cazare va mări satisfacția sejurului dumneavoastră deja excelent. Pentru servicii de încredere și staff profesionist, The Eton Hotel Pudong se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Nume cazare de la furnizor: The Eton Hotel Shanghai 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shanghai?

1. Hongqiao Intl (Shanghai, China)

17 km

2. Pudong Intl (Shanghai, China)

28 km

Care sunt conditiile de intrare in China?