The Capuchin Hotel din Krabi

204 Soi 8, Moo 3., T.Aonang, Krabi

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Capuchin Hotel.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Ao Nang, The Capuchin Hotel vă promite o vizită minunată și relaxantă. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, magazin de proximitate, curăţenie zilnică, aparat fax sunt la dispoziția oaspeților, pentru a se bucura de acestea. Fiecare cameră de oaspeți este mobilat elegant și echipat cu echipament practic. Accesul la ambarcaţiuni, teren de golf (maxim la 3 km), scufundări, pescuit, masaj hotelului va mări satisfacția sejurului dvs. Personal prietenos, facilități extraordinare și proximitatea la tot ce poate oferi Krabi este un motiv întemeiat de ce să alegeți The Capuchin Hotel pentru sejurul dvs.

Nume cazare de la furnizor: The Capuchin Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Krabi?

1. Krabi (Krabi, Thailanda)

19 km

2. Phuket Intl (Phuket-oras, Thailanda)

56 km

Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?