The Aviary Hotel din Siem Reap

#09, Street 168, TepVong Street, Siem Reap

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Aviary Hotel.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Siem Reap, The Aviary Hotel vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Hotelul oferă oaspeților o gamă largă de servicii și echipament, dedicat să vă asigure comfort și comoditate. Facilități cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, şemineu, check in/check out privat sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări dulap, ceai gratuit, prosoape, şemineu, podea cu lemn masiv/parchet. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi spa, masaj. The Aviary Hotel combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Siem Reap.

Nume cazare de la furnizor: The Aviary Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Siem Reap?

1. Siem Reap (Siem Reap, Cambodgia)

6 km

2. Battambang (Battambang, Cambodgia)

74 km

Care sunt conditiile de intrare in Cambodgia?