The Apartment By Assethoteles din Madrid

Zeus, 4

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul The Apartment By Assethoteles.

Detalii cazare

Acest apartament încântător este situat în Torrejon de Ardoz. Cuibărită la 2. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Oaspeții pot accesa mijloacele de transport public la o distanță de 2. 0 kilometru(i). Numărul total de unități de cazare este de 20. THE APARTMENT by assethoteles a fost construit în anul 2022. Cei care stau la această reşedinţă pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Această proprietate asigură accesul cu scaune cu rotile. Un număr de -1 dormitoare recomandate persoanelor cu dizabilităţi sunt disponibile în incintă. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: The Apartment By Assethoteles 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Madrid?

1. Barajas (Madrid, Spania)

8 km

Care sunt conditiile de intrare in Spania?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!