Tbilisi Inn din Tbilisi

20 Metekhi str, Tbilisi

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Tbilisi Inn.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este localizat în Tbilisi. Cuibărită la 1000 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Oaspeții vor face doar câțiva pași până la mijloacele de transport public. Clienții vor găsi aeroportul la 13. 0 kilometru(i). Cele 33 dormitoare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Unitatea de cazare a fost construită în anul 2015. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Tbilisi Inn oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. Există o parcare. Oaspeţii vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa ale proprietăţii, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această reşedinţă este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Tbilisi Inn 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tbilisi?

1. International (Tbilisi, Georgia)

12 km

Care sunt conditiile de intrare in Georgia?