Tayih Landis Hotel Tainan din Tainan

SEC 1, SHI MEN ROAD, 660

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Tayih Landis Hotel Tainan.

Detalii cazare

Tayih Landis Hotel Tainan este convenabil situat în zona populară Orasul Tainan. Locul de cazare oferă un înalt standard de servicii și dotări pentru a satisface cerințele individuale ale tuturor turiștilor. WiFi gratuit în toate camerele, curăţenie zilnică, închiriere modem wi-fi portabil, servicii poştale, băcănie cu livrare sunt dispuse pentru delectarea oaspeților. Televizor ecran plat, covoare, oglindă, papuci, prosoape pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Bucurați-vă de sală de yoga, cadă fierbinte, centru de fitness, saună, piscină interioară, înainte de a vă retrage în camera dumneavoastră pentru o binemeritată odihnă. Descoperiți tot ceea ce orașul Tainan are de oferit alegând Tayih Landis Hotel Tainan ca punctul dumneavoastră de pornire.

Nume cazare de la furnizor: Tayih Landis Hotel Tainan 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tainan?

1. Tainan (Tainan, Taiwan)

4 km

2. Pingtung (Pingtung, Taiwan)

43 km

3. Kaohsiung Intl (Kaohsiung, Taiwan)

48 km

4. Chiayi (Chiayi, Taiwan)

55 km

5. Wonan (Wonan, Taiwan)

82 km

6. Chi Mei (Chi Mei, Taiwan)

83 km

7. Makung (Makung, Taiwan)

85 km