Taj Lands End, Mumbai din Mumbai

Mumbai, India, India

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Taj Lands End, Mumbai.

Detalii cazare

Acest hotel luxos se află în Mumbai City. Reşedinţa dispune de un total de 368 camere de oaspeți. Unitatea de cazare a fost construită în anul 1999. În plus, în proprietate este disponibil accesul Wi-Fi. Cei care stau în această clădire se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Acest hotel nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullExistă o parcare la Taj Lands End, Mumbai. Taj Lands End, Mumbai este loial practicilor durabile ecologice. Oferta de întreţinere şi relaxare din reşedinţă asigură servicii de primă clasă de revigorare şi destindere. Taj Lands End, Mumbai se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile şi serviciile de afaceri şi de întâlnire care le sunt puse la dispoziţie pentru un plus de confort. Taj Lands End, Mumbai poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Taj Lands End, Mumbai 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mumbai?

1. Chhatrapati Shivaji (Mumbai, India)

8 km

Care sunt conditiile de intrare in India?