Swiss-Belinn Saripetojo Solo din Solo City

Jl Slamet Riyadi 437, Solo

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Swiss-Belinn Saripetojo Solo.

Detalii cazare

Swiss-Belinn Saripetojo Solo este o alegere populară pentru turiști în orașul Surakarta, fie că-l explorați sau sunteți doar în trecere. Atât călătorii în scop de afaceri cât și turiștii se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui loc de cazare. La locul de cazare puteți găsi 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, magazin cadouri/suveniruri. Camerele de oaspeți sunt echipate cu toate facilitățile necesare ca să aveți un somn nocturn liniștit. În unele camere, oaspeții pot regăsi televizor ecran plat, covoare, rack pentru haine, băuturi gratuite întâmpinare, oglindă. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Pentru servicii de încredere și staff profesionist, Swiss-Belinn Saripetojo Solo se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Nume cazare de la furnizor: Swiss-Belinn Saripetojo Solo 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Solo City?

1. Adi Sumarmo (Solo City, Indonezia)

7 km

2. Adisutjipto (Yogyakarta, Indonezia)

46 km

3. Achmad Uani (Semarang, Indonezia)

79 km

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?