Sunstar Boutique Hotel Albeina Klosters din Davos

Boscaweg, 7

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Sunstar Boutique Hotel Albeina Klosters.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este în Davos. Un total de 59 camere de oaspeţi sunt disponibile la Sunstar Hotel Klosters pentru confortul oaspeţilor. Hotelul oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Sunstar Hotel Klosters oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Din nefericire, nu există camere în care oaspeţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullSunstar Hotel Klosters furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. O gamă largă de activităţi de interior şi exterior sunt disponibile la acest hotel. Oferind o gamă variată de opţiuni de luat masa, această proprietate va veni în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de oaspeţi.

Nume cazare de la furnizor: Sunstar Hotel Klosters 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Davos?

1. Engadin (St. Moritz, Elvetia)

38 km

2. Airport (Hohenems, Austria)

56 km

3. Saint Gallen-Altenrhein (Altenrhein, Elvetia)

71 km

4. Friedrichshafen (Friedrichshafen, Germania)

91 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?