Sunstar Alpine Hotel Lenzerheide din Davos

Voa Sporz, 8

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Sunstar Alpine Hotel Lenzerheide.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este localizat în Davos. Cuibărit la 200 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Principalele zone de distracție se află în apropiere de proprietate. Hotelul se află la 800 metri de pârtii. Proprietatea este aproape de principalele conexiuni de transport public ale orașului. Unitatea de cazare se află la 1. 5 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Un total de 91 unităţi de cazare sunt disponibile la Sunstar Hotel Lenzerheide pentru confortul oaspeţilor. Sunstar Hotel Lenzerheide a fost clădit în anul 1970. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Având în vedere că această reşedinţă dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Sunstar Hotel Lenzerheide nu oferă paturi suplimentare la cerere. Există o parcare. Oaspeţii care stau la Sunstar Hotel Lenzerheide pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Clienţii se pot destinde complet la facilităţile de întreţinere şi relaxare. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Sunstar Hotel Lenzerheide 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Davos?

1. Engadin (St. Moritz, Elvetia)

33 km

2. Airport (Hohenems, Austria)

72 km

3. Saint Gallen-Altenrhein (Altenrhein, Elvetia)

83 km

4. Agno (Lugano, Elvetia)

94 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?