Sunshine Praia Hotel din Porto Seguro

TripAdvisor, nota 3.5

Av Beira Mar 1200, Porto Seguro

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Sunshine Praia Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător, perfect ca destinație de familie, este situat în Porto Seguro. Cuibărită la 7. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Principalele zone de distracție se află la 2. 2 kilometru(i) de proprietate. Unitatea de cazare se află la 15 metri de cea mai apropiată plajă. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 8. 3 kilometru(i). Un total de 149 camere de oaspeți sunt disponibile pentru confortul acestora. Această proprietate a fost complet recondiţionată în anul 2009. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. La cerere, toate unitățile de cazare includ pătuţuri pentru copiii mici. nullSunshine Praia Hotel furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Această unitate de cazare a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Oaspeţii care stau la această unitate de cazare pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Sunshine Praia Hotel se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. Este imposibil ca cineva să se plictisească în această proprietate graţie opţiunilor de divertisment pe care le are de oferit. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Sunshine Praia Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Porto Seguro?

1. Porto Seguro (Porto Seguro, Brazilia)

7 km

Care sunt conditiile de intrare in Brazilia?