Studio City Hotel din Macau

Avenida de Cotai

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Studio City Hotel.

Detalii cazare

Studio City Hotel este convenabil situat în zona populară Cotai. Deținând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca fiind unul confortabil. La locul de cazare puteți găsi WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, scaun cu rotile accesibil, servicii bilete, servicii taxi. Toate camerele sunt concepute și decorate pentru ca oaspeții să se simtă ca acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, toaletă suplimentară, telefon în baie, covoare, rack pentru haine. Pentru a îmbunătăți sejurul oaspeților, locul de cazare oferă facilități de recreere cum ar fi parc acvatic, parc tematic, centru de fitness, saună, teren de golf (maxim la 3 km). Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Macao sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Studio City Hotel.

Nume cazare de la furnizor: Studio City Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Macau?

1. International (Macau, Macao -Sar Of China-)

2 km

2. Zhuhai Airport (Zhuhai, China)

24 km

3. Hong Kong Intl (Hong Kong, China)

42 km

4. Shenzhen (Shenzhen, China)

61 km