St. Hubertushof Hotel din Kaprun

Kaprun, Salzburg, Salzburg si imprejurimi, Austria

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Nume cazare de la furnizor: Hotel Hubertushof 3***

Localizare: Hotelul Hubertushof din Kaprun se afla intr-o zona linistita la numai 2 minute de mers pe jos din centru. Staţia autobuzului de schi este chiar in fata hotelului. De asemenea, la distanta de numai 5 minute de mers pe jos de la hotel, sunt disponibile servicii de inchiriere de schiuri, o scoala de schi si cea mai apropiata partie pentru incepatori.

Facilitati hotel: Hotel are o atmosfera familiala si ofera oaspetilor receptie, salon cu cablu-TV, restaurant, bar, terasa cu muzica, pub, camere pentru nefumatori, camere de familie, incalzire, gradina si parcare. Se accepta 1 animal de companie : cca 7 euro/ zi. Masa: mic dejun, meniu cu 3 variante la alegere, meniuri speciale pentru copii. Cina se serveşte in restaurantul Reitelalm-Baumbar (cca 800 m) intre orele 17.30 şi 19.

Facilitati camere: Camerele hotelului: 26. Toate camerele dispun de baie si sunt dotate cu TV prin satelit, unele avand chiar si balcon.

Sport si recreere: Clientii hotelului se pot relaxa la sauna, unde accesul este gratuit, teren de golf (la maxim 3 km), schi, solar (contra cost cca 6 euro). Dupa schiat, oaspetii se pot distra la barul Hotelului Hubertushof, care ofera o intreaga gama de cocktailuri de fructe.Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi

Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai jos.