Sol House Taghazout Bay-Surf din Taghazout

Station Touristique de Taghazout KM 19, Taghazout, Agadir

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Sol House Taghazout Bay-Surf.

Detalii cazare

Unitatea de cazare dispune de un total de 91 unităţi de cazare. Cei care stau la această proprietate pot naviga pe internet graţie accesului Wi-Fi disponibil în spaţiile publice. Pentru confortul oaspeţilor, Radisson Blu Resort Taghazout Bay Surf Village oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există camere în care oaspeţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. La acest hotel, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Există o parcare la Radisson Blu Resort Taghazout Bay Surf Village. Această reşedinţă este loială practicilor durabile ecologice. Cei care stau în această clădire vor aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite la Radisson Blu Resort Taghazout Bay Surf Village. Oaspeţii se vor simţi minunat întrucât vor putea folosi facilităţile sportive şi vor putea profita de activităţile de petrecere a timpului liber oferite în această reşedinţă. Unele dintre aceste servicii ale Radisson Blu Resort Taghazout Bay Surf Village pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Radisson Blu Resort Taghazout Bay Surf Village 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Taghazout?

1. Al Massira (Agadir, Maroc)

34 km

2. Mogador (Essaouira, Maroc)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?