Sofitel Biarritz Thalassa din Biarritz

13 RUE LOUISON BOBET, 13

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Sofitel Biarritz Thalassa.

Detalii cazare

Cele 126 camere primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. În plus, în reşedinţă este disponibil accesul Wi-Fi. Pentru confortul oaspeţilor, Sofitel Biarritz Thalassa oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Această reşedinţă nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullSofitel Biarritz Thalassa furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Această reşedinţă are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Graţie gamei variate de facilităţi de întreţinere, cei care stau la această proprietate au posibilitatea să se răsfeţe pe parcursul şederii. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile în această reşedinţă, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Cei care stau în această clădire se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite de Sofitel Biarritz Thalassa. Vizitatorii pot practica sporturi sau se pot bucura de activităţile oferite în incintă. Oaspeţii se vor răsfăţa cu mâncărurile gustoase oferite de Sofitel Biarritz Thalassa. Sofitel Biarritz Thalassa poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Sofitel Biarritz Thalassa 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Biarritz?

1. Bayonne Anglet (Biarritz, Franta)

2 km

2. San Sebastian (San Sebastian, Spania)

24 km

3. Pamplona (Pamplona, Spania)

79 km

4. Pyrenees (Pau, Franta)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?