Smetana Hotel din Praga

TripAdvisor, nota 4.5

Smetanovo Nábreží 20, Prague

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Smetana Hotel.

Detalii cazare

Un total de 70 dormitoare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Această unitate de cazare s-a bucurat de renovare în anul 2019. În plus, în proprietate este disponibil accesul Wi-Fi. The Mozart Prague oferă servicii de recepţie 24h din 24h. nullExistă o parcare la The Mozart Prague. The Mozart Prague promovează o politică durabilă. Cei care stau în această clădire vor aprecia serviciul de transfer la aeroport. Cei care stau în această clădire se pot răsfăţa cu tratamentele de întreţinere şi relaxare disponibile în incintă. Toți cei care stau în această unitate de cazare vor aprecia opţiunile de luat masa disponibile aici. The Mozart Prague dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. O selecţie de specialităţi gastronomice pline de savoare sunt oferite în această proprietate fermecătoare. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: The Mozart Prague 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Praga?

1. Ruzyne (Praga, Cehia)

10 km

Care sunt conditiile de intrare in Cehia?