Sinar Sport Hotel din Bengkulu

Jalan LetJend. Soeprapto No. 378, Bengkulu

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Sinar Sport Hotel.

Detalii cazare

Sinar Sport Hotel este o alegere populară pentru turiști în orașul Bengkulu, fie că-l explorați sau sunteți doar în trecere. Pentru oaspeții săi locul de cazare oferă o gamă largă de servicii și dotări proiectate să vă asigure confort și comoditate. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, servicii taxi sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Fiecare cameră de oaspeți este mobilată elegant și dotată cu echipamente practice. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Bengkulu sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Sinar Sport Hotel.

Nume cazare de la furnizor: Sinar Sport Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bengkulu?

1. Fatmawati Soekarno (Bengkulu, Indonezia)

10 km

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?