Shinjuku Listel din Tokyo

SHINJUKU, SHINJUKU-KU, 5-3-20

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Shinjuku Listel.

Detalii cazare

Situat într-o locație de prim rang din Tokyo, Hotel Listel Shinjuku vă pune la picioare tot ceea ce poate oferi acest oraș. Deținând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca fiind unul confortabil. La locul de cazare profitați de WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, oglindă, papuci, prosoape, acces internet (wireless). Pentru a îmbunătăți sejurul oaspeților, locul de cazare oferă facilități de recreere cum ar fi spa, masaj. Atmosfera primitoare și serviciile excelente sunt ceea ce veți regăsi pe parcursul sejurului dumneavoastră la Hotel Listel Shinjuku.

Nume cazare de la furnizor: Shinjuku Listel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tokyo?

1. Haneda (Tokyo, Japonia)

17 km

2. Narita (Tokyo, Japonia)

61 km

3. Ibaraki (Ibaraki, Japonia)

83 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?