Sheraton Shanghai Hotel&Residences Pudong din Shanghai

38 PUJIAN ROAD, PUDONG DISTRICT

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Sheraton Shanghai Hotel&Residences Pudong.

Detalii cazare

Situată la 8. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Călătorii vor găsi aeroportul la 5. 0 kilometru(i). Numărul total de unități de cazare este de 666. Acest hotel a fost ridicat în anul 2008. Spaţiile comune ale proprietăţii includ conexiune Wi-Fi la internet. Sheraton Shanghai Hotel & Residences Pudong oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Dacă simt nevoia să fie răsfăţaţi, oaspeţii pot profita de facilităţile de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa din incintă. Oferta de divertisment a proprietăţii se asigură ca nici un moment petrecut aici să nu fie plictisitor. Călătorii de afaceri vor aprecia confortul oferit de facilităţile de business ale proprietăţii, ideale pentru o zi productivă de muncă. Călătorii nu trebuie să părăsească incinta pentru a se bucura de o mâncare delicioasă, întrucât unitate de cazarea include o gamă variată de opţiuni culinare pline de savoare. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Sheraton Shanghai Hotel&Residences Pudong 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shanghai?

1. Hongqiao Intl (Shanghai, China)

16 km

2. Pudong Intl (Shanghai, China)

27 km

Care sunt conditiile de intrare in China?