Sheraton Presidente din San Salvador

AV LA REVOLUCION, COLONIA SAN BENITO

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Sheraton Presidente.

Detalii cazare

Acest hotel uimitor se află în San Salvador. Un total de 240 unități de cazare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Sheraton Presidente s-a bucurat de renovare în anul 2003. Călătorii pot profita în spaţiile publice de conexiune Wi-Fi. Clienţii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Acest hotel se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. În această reşedinţă există numeroase servicii de întreţinere şi relaxare de care oaspeţii pot profita. Unitatea de cazare oferă facilităţi de afaceri. Clienţii nu trebuie să părăsească incinta pentru a se bucura de o mâncare delicioasă, întrucât unitate de cazarea include o gamă variată de opţiuni culinare pline de savoare. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Sheraton Presidente 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de San Salvador?

1. Comalapa Intl. (San Salvador, El Salvador)

33 km

Care sunt conditiile de intrare in El Salvador?