Sheraton Metechi Palace din Tbilisi

Telavi Street, 20

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Sheraton Metechi Palace.

Detalii cazare

Acest hotel sofisticat, care se găsește în Tbilisi, este o opțiune perfectă pentru familii. Poziționată la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor găsi numeroase stații de transport public la doar câțiva pași. Această reşedinţă dispune de 140 camere de oaspeți. Această proprietate a fost recondiţionată integral în anul 2006. Clienţii pot profita în spaţiile publice de conexiune Wi-Fi. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare la Sheraton Grand Tbilisi Metechi Palace, care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. Călătorii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite în unitate de cazare. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor la Sheraton Grand Tbilisi Metechi Palace pentru confortul acestora. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Sheraton Grand Tbilisi Metechi Palace 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tbilisi?

1. International (Tbilisi, Georgia)

11 km

Care sunt conditiile de intrare in Georgia?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%