Secrets Impression Isla Mujeres din Cancun

SM9 MZ55 LT8 D26 Mar Turquesa Fracc Mar Turuesa F.

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Secrets Impression Isla Mujeres.

Detalii cazare

Cuibărit la 8. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Unitatea de cazare se bucură de o poziție pe malul mării. Oaspeții vor găsi aeroportul la 35. 0 kilometru(i). Incinta numără 126 unități de cazare primitoare. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, acest hotel a fost renovat integral în anul 2023. În plus, în proprietate este disponibil accesul Wi-Fi. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Secrets Impression Isla Mujeres furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Secrets Impression Isla Mujeres oferă un serviciu de transfer la aeroport. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot destinde complet la facilităţile de întreţinere şi relaxare. Secrets Impression Isla Mujeres poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Secrets Impression Isla Mujeres 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cancun?

1. Isla Mujeres (Isla Mujeres, Mexic)

4 km

2. Cancun (Cancun, Mexic)

24 km

3. Playa Del Carmen (Playa del Carmen, Mexic)

74 km

4. Cozumel (Cozumel, Mexic)

80 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!