Seamark On First Resort din Sunshine Coast

29 First Avenue

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Seamark On First Resort.

Detalii cazare

Situat ideal în zona Mooloolaba, Seamark On First Resort vă promite o vizită minunată și relaxantă. Locul de cazare vă oferă o gamă largă de facilități și avantaje pentru ca dumneavoastră să petreceți momente cât mai plăcute. La locul de cazare profitați de WiFi gratuit în toate camerele, magazin de proximitate, laundromat, bucătărie, depozitare bagaje. Camerele de oaspeți confortabile asigură un bun somn nocturn, iar unele camere oferă televizor ecran plat, baie suplimentară, toaletă suplimentară, aşternuturi, oglindă. Recuperați-vă după o zi plină în care veți fi explorat orașul în confortul camerei dumneavoastră sau folosiți avantajele oferite de centru de fitness, teren de golf (maxim la 3 km), piscină exterioară, grădină. Seamark On First Resort este o alegere excelentă de unde puteți explora Sunshine Coast sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Seamark On First Resort 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sunshine Coast?

1. Maroochydore (Sunshine Coast, Australia)

8 km

2. Caloundra (Caloundra, Australia)

13 km

3. Noosa (Noosa, Australia)

28 km

4. Tewantin (Tewantin, Australia)

35 km

5. Gympie (Gympie, Australia)

59 km

6. Brisbane (Brisbane, Australia)

78 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?