Satorikan din Niigata

3008 Sadori, Gosen-shi, Niigata,, Niigata

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Satorikan.

Detalii cazare

Satorikan este perfect situat atât pentru oaspeții sosiți în scop de afaceri cât și pentru cei veniți la relaxare în Niigata. Pentru oaspeții săi locul de cazare oferă o gamă largă de servicii și dotări proiectate să vă asigure confort și comoditate. La locul de cazare puteți găsi staţie încărcare auto electrice, facilităţi pentru turişti cu handicap, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel încât să ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă facilități utile cum ar fi televizor ecran plat, rack pentru haine, papuci, prosoape, dulap. Atmosfera liniștită de la locul de cazare se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care includ baie termală, masaj, karaoke. Satorikan combină ospitalitatea caldă cu o ambianță plăcută pentru a face sejurul dumneavoastră în Niigata de neuitat.

Nume cazare de la furnizor: Satorikan 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Niigata?

1. Niigata (Niigata, Japonia)

28 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?