Sandman Hotel Regina din Regina

1800 Victoria Ave E

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Sandman Hotel Regina.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se găsește în Regina. Situată la 4. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. null Cei care stau la această proprietate pot naviga pe internet graţie accesului Wi-Fi disponibil în spaţiile publice. Având în vedere că această reşedinţă dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Există o parcare. Această proprietate este prietenoasă cu mediul. Clienţii pot aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite în reşedinţă. Acest hotel oferă o gamă largă de experienţe culinare. Hotelul oferă facilităţi de afaceri. Sandman Hotel Regina poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Sandman Hotel Regina 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Regina?

1. Regina (Regina, Canada)

6 km

Care sunt conditiile de intrare in Canada?