San Francisco din Mendoza

Pueyrredon 2665, 2665

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul San Francisco.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este în Chacras de Coria. Hotelul se află la 11. 0 kilometru(i) de principalele zone de distracție. La 100 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Oaspeții vor găsi aeroportul la 27. 0 kilometru(i). Această unitate de cazare oferă un total de 40 unităţi de cazare. Acest hotel a fost recondiţionat în anul 2006. San Francisco include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. San Francisco oferă servicii de recepţie 24h din 24h. San Francisco oferă camere special concepute pentru familii, care includ un pat suplimentar pentru copii. La San Francisco spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Cei care stau în această clădire și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Toți cei care stau în această unitate de cazare vor aprecia serviciul de transfer la aeroport. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile şi serviciile de afaceri şi de întâlnire care le sunt puse la dispoziţie pentru un plus de confort. San Francisco poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: San Francisco 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mendoza?

1. El Plumerillo (Mendoza, Argentina)

20 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!